PRISER

Hornbæk Golfklub medlem

Prisen er for 1 time i centeret.
Der betales for at medbringe ikke medlemmer
Book her

150,-

Uden SIM NORTH medlemskab

Prisen er for 1 time i centeret.
I kan være op til 4 personer
Book her

300,-

SIM NORTH Kongegolf medlem

Prisen er for 1 time
Der betales for at medbringe ikke medlemmer
Book her

150,-

Træning

En træningslektion i SIM NORTH
med PGA Pro er på 30 min.
Prisen er for træning inklusiv boks og din tid med Pro’en
Klik her for ledige tider

300,-

SIM NORTH medlem

Prisen er for 1 time i centeret.
Der betales for at medbringe ikke medlemmer.
Book her

200,-

Turneringer

SIM NORTH afholder turneringer i løbet af sæsonen. Klik nedenfor for at se mere.
Klik her

fra 295,-

Sponsorer

Som sponsor i SIM NORTH booker du til laveste timepris og kan have op til 3 gæster med.
Book her

150,-

Arrangement

Ønsker du at afholde et større arrangement og booke alle simulatorer er du velkommen til at kontakte os for hjælp til dette. Send en mail til booking@simnorth.dk

Få mest muligt ud af golf simulator priser hos SIM NORTH

Når du søger efter den bedste golf simulator pris, vil du naturligvis finde en løsning, der ikke kun passer perfekt til dit budget, men også leverer den mest avancerede teknologi og en førsteklasses golfoplevelse. Hos SIM NORTH tilbyder vi en golf simulator, der går langt ud over en standard investering – det er din nøgle til golf året rundt, uanset om solen skinner eller regnen falder. Som Nordsjællands nyeste og mest moderne indendørs golfcenter, har vi skabt en unik oplevelse, der vil overgå selv de højeste forventninger. Vores avancerede Trackman teknologi giver dig mulighed for at finpudse dine golfkundskaber med præcision, samtidig med at du får glæden af at spille på nogle af verdens mest berømte golfbaner, alt sammen til en yderst konkurrencedygtig pris. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, giver vores center dig mulighed for at løfte dit spil til nye højder, mens du nyder en uovertruffen indendørs golfoplevelse, hvor ingen detaljer er overladt til tilfældighederne.

Trackman golf simulator pris

Når du vælger en Trackman golf simulator hos SIM NORTH, investerer du i en oplevelse, der kombinerer uovertruffen kvalitet med stor værdi for pengene. Trackman teknologien er anerkendt verden over for sin præcise måling af boldflyvning og svingdata, hvilket gør den til det ideelle redskab for både nybegyndere og erfarne golfspillere, der ønsker at tage deres spil til næste niveau. Med vores avancerede simulatorer, som er blandt de største og mest avancerede på markedet, får du en fuldstændig fordybende oplevelse, hvor hver eneste detalje i dit spil bliver analyseret og optimeret.

Hos SIM NORTH er vi stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige Trackman golf simulator priser, der er tilpasset enhver spillers behov. Vi tilbyder fleksible timepriser og medlemskaber, som gør det muligt for dig at spille så ofte, du vil, til en pris, der passer til dit budget. Uanset om du ønsker at finpudse dit spil med regelmæssige træningssessioner, eller blot ønsker at deltage i vores spændende turneringer og events, så har vi en løsning, der er skabt til dig. Som en del af vores attraktive sponsoraftaler får du også mulighed for at drage fordel af de laveste timepriser og bringe gæster med til en reduceret pris.

SIM NORTH er ikke blot et golfcenter, det er et socialt knudepunkt, hvor golfentusiaster kan mødes, træne og konkurrere i et fællesskab, der deler passionen for sporten. Vores vision er klar: at gøre golf tilgængelig for alle – 365 dage om året. Med vores state-of-the-art indendørscenter har vi gjort det muligt at nyde golf hele året rundt, uanset vejret udenfor. Dette betyder, at du altid har adgang til de bedste faciliteter og den nyeste teknologi, som sikrer, at dit spil aldrig står stille.

Med vores Trackman golf simulator får du adgang til den bedste teknologi inden for golfverdenen og en oplevelse, der forbedrer dit spil på alle niveauer. Book din tid hos SIM NORTH i dag og oplev, hvorfor vi er Nordsjællands førende indendørs golfcenter, hvor moderne teknologi og golfekspertise mødes for at give dig en uforglemmelig oplevelse – alt sammen til en pris, der giver dig mere for pengene.

Services

Medlemskab

Priser

Nyheder

FAQ

Forretningsbetingelser

Persondatapolitik

Kontakt os

SIM NORTH
Bøtterupvej 2C
3100 Hornbæk
Info@simnorth.dk
+45 49 75 95 70

Åbningstider

Mandag til fredag 06.00-23.00

Lørdag & søndag 06.00-23.00

365 dage om året

Følg os på social medier
Verified by MonsterInsights