Om os

SIM NORTH er ikke alene Nordsjællands nyeste og mest moderne indendørs golfcenter. SIM NORTH er også et udspring af den vision, som bestyrelse i Hornbæk Golfklub har arbejdet på de seneste år.
Bestyrelsen har arbejdet med en vision om, at Hornbæk Golfklub skal leve 365 dage om året.  At golf ikke kun spilles om sommeren, men hele året rundt. 

Med etableringen af SIM NORTH er den vision for alvor kommet på landkortet, og medlemmer og gæster får nu mulighed for at benytte det skønne anlæg hele året. Ligeledes har det åbnet mulighed for, at klubbens restaurant, Bistro 19, nu også holder åbent mere i løbet af året, så du kan nyde en frokost eller kølig forfriskning før eller efter din runde – inde eller ude.
Så overvejer du at finde en golfklub, der kan tilbyde golf 365 om året – så kontakt Hornbæk Golfklub allerede i dag og hør om der er plads til dig.

Hvorfor vælge lige netop os?

Nyeste indendørscenter med de bedste faciliteter

Hos SIM NORTH får du det hele til en meget konkurrencedygtig pris. Uanset om du blot skal spille en gang eller kommer flere gange om ugen, har vi et medlemskab eller tilbud, der passer til dig. Med hele 2 skærme i hver boks får du alle data, også når du spiller de virtuelle baner. Så misser du ikke en eneste detalje i dit spil.

Hvad siger medlemmer og gæsterne?

Ole Christensen

Medlem

Karsten Glahn

Medlem

Christel A. Jensen

Medlem

Mette Visnek

Medlem

Henrik K.

SIM NORTH medlem

"Jeg er blevet en bedre golfspiller efter jeg brugte de forskellige træningsmuligheder, der er med Trackman. Og så er det virkelig sjovt at spille med vennerne og prøve nogle af de mere end 300 baner, der er fra hele verden. Også dem Pro'erne spiller på."

Ole Christensen – passioneret golfspiller

“Jeg havde ikke prøvet at spille indendørsgolf før og var nok lidt skeptisk. For er det overhovedet som at spille rigtigt?. Men jeg må sige, at jeg er virkelig positiv overrasket over, hvor virkelighedstro det faktisk er. .”

Karsten Glahn

"Som elitespiller er det virkelig fantastisk at kunne træne og vedligeholde mit sving og min teknik i løbet af vintersæsonen. Selvom jeg ikke spiller simulatorgolf så meget, bruger jeg det op til to gange om ugen til at træne mit sving og øve forskellige træningssessioner. Det giver mig en enorm fordel, når udendørssæsonen starter, at jeg har trænet indendørs."

Christel A. Jensen – Elitespiller

"For mig er indendørsgolf to ting. Dels kan jeg holde mit spil ved lige i hele vinterperioden og komme godt fra start, når udendørssæsonen starter. Men lige så vigtigt, så kan jeg holde alle mine golfrelationer ved lige og ses med alle dem jeg normalt spiller med om sommeren. Og så har vi det ret så sjovt samtidig."

Mette Visnek – glad turneringsgolfspiller

"Jeg har spillet golf mange steder - både ind og ude. SIM NORTH er virkelig lækkert og der er bare al den nyeste teknologi. Jeg både træner og har en fast ugedage, hvor jeg spiller i 4 timer med vennerne i en gennemgående turnering. Ud over det sociale, så er jeg en del bedre når udendørssæsonen starter end jeg var før man kunne spille indenfor. Det er bare med at komme i gang"

Henrik Knakkergaard – en fast gæst i centeret

Services

Medlemskab

Priser

Nyheder

FAQ

Forretningsbetingelser

Persondatapolitik

Kontakt os

SIM NORTH
Bøtterupvej 2C
3100 Hornbæk
Info@simnorth.dk
+45 49 75 95 70

Åbningstider

Mandag til fredag 06.00-23.00

Lørdag & søndag 06.00-23.00

365 dage om året

Følg os på social medier
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.
Verified by MonsterInsights