En App til det hele…
Trackman 

Trackman har udviklet en App, hvor du som bruger kan få tilgang til en masse funktioner til både spil og træning i SIM NORTH.
Når du har downloadet Trackman App til enten iPhone eller Android og oprettet dig som bruger, er du klar til at gå i gang.

App’en holder styr på alle dine data om dit spil. Med Trackman App kan du nemt logge ind i den boks du skal spille i via en QR kode.
Læs mere om alle funktionerne nedenfor og download app’en ved at klikke på et af ikonerne.

Det hele er samlet…

Med Trackman App kan du opleve alle fordelene ved at have al information samlet ét sted. Uanset om det er dine træningsdata, spilledata, udstyrsdata eller bookninger i SIM NORTH, så har du det totale overblik.

Denne App er din trofaste følgesvend, uanset om du skal spille eller deltage i turneringer eller events i SIM NORTH. Når du ankommer til din bookede tid i SIM NORTH, kan du nemt logge ind ved at scanne QR-koden på skærmen i boksen, og alle dine spillerdata vil være tilgængelige med det samme.

Og husk, at dit udendørs handicap ikke nødvendigvis er det samme indendørs. Men med Trackman App behøver du ikke bekymre dig – den holder styr på det hele for dig. Så slap af, nyd spillet og lad Trackman App tage sig af resten.

Alle disse informationer er til rådighed 

Få data til at forbedre dit spil
Se din boldhastighed
Hvor langt du slår bolden i luften
Dit træf på bolden
hvad er din højde på boldflugten
Hvor solidt rammer du bolden
Se hvor meget spin du generer
Din total længde på slaget

Trackman golf app

Hos SIM NORTH tilbyder vi den nyeste teknologi med Trackman golf appen, som er skabt til at optimere din golfoplevelse i vores moderne indendørs golfcenter. Uanset om du er nybegynder eller erfaren golfspiller, hjælper Trackman golf appen dig med at tage dit spil til næste niveau. Appen giver dig adgang til en bred vifte af funktioner, der gør det let at træne, spille og deltage i turneringer.

Når du ankommer til SIM NORTH, logger du hurtigt ind i vores Trackman simulatorer ved hjælp af appens QR-kode, som nemt henter alle dine personlige data. Med Trackman golf appen kan du hurtigt få adgang til alle dine statistikker, der viser, hvordan din slaglængde, præcision og boldens hastighed har udviklet sig. Appen samler alle dine golfdata ét sted, så du altid kan vende tilbage og analysere din udvikling fra session til session. Dette gør det nemt for dig at identificere de områder, hvor du kan forbedre dig, og planlægge din træning målrettet.

Golf året rundt med den nyeste teknologi

SIM NORTH er ikke blot et golfcenter; vi tilbyder golf 365 dage om året, takket være vores indendørs faciliteter og Trackman golf appen. Hos os kan du spille uanset vejrforhold, og med Trackman teknologien får du en af de mest realistiske golfoplevelser på markedet. Vores simulatorer er udstyret med den nyeste teknologi, som giver dig nøjagtige målinger af alt fra din slagvinkel til boldens rotation. Dette gør det muligt at simulere spillet på en måde, der føles lige så autentisk som at spille udendørs, hvilket sikrer, at du altid får det maksimale ud af din træning.

Trackman golf appen er en uundværlig del af oplevelsen, når du træner i SIM NORTH. Appen giver dig adgang til data fra hver eneste slag, du tager, så du nemt kan overvåge din udvikling og rette op på eventuelle fejl i realtid. Det betyder, at du kan forbedre dit spil session efter session og tage din golfoplevelse til nye højder. Uanset om du vil arbejde på din præcision, slaglængde eller forbedre din overall strategi, gør Trackman golf appen det muligt for dig at skræddersy din træning efter dine specifikke mål.

Vores center afholder også løbende spændende turneringer, som du nemt kan tilmelde dig via Trackman golf appen. Turneringerne er åbne for både begyndere og erfarne spillere, og appen gør det muligt at følge med i stillingerne og dine egne resultater i realtid. Dette skaber en unik mulighed for at konkurrere mod andre golfentusiaster og konstant udfordre dig selv. Samtidig kan du, via appen, tilmelde dig kommende events, booke tider og tilgå dine personlige medlemsfordele, alt sammen fra din telefon. Det gør det nemt at planlægge dine golfaktiviteter, så de passer ind i din hverdag.

Med vores topmoderne indendørs golfcenter og Trackman golf appen får du en helhedsoplevelse, der løfter din golftræning til et nyt niveau. Vores avancerede teknologi sikrer, at du altid kan følge med i din udvikling og træne målrettet, mens vores indendørs faciliteter giver dig mulighed for at spille golf året rundt. Book din næste runde hos SIM NORTH i dag, og oplev en golfverden, hvor teknologi og passion mødes – alt sammen tilgængeligt lige ved hånden gennem Trackman golf appen.

Services

Medlemskab

Priser

Nyheder

FAQ

Forretningsbetingelser

Persondatapolitik

Kontakt os

SIM NORTH
Bøtterupvej 2C
3100 Hornbæk
Info@simnorth.dk
+45 49 75 95 70

Åbningstider

Mandag til fredag 06.00-23.00

Lørdag & søndag 07.00-23.00

365 dage om året

Følg os på social medier
Copyright © 2024 SIM NORTH
Verified by MonsterInsights